fbpx

Boende med många spännande möjligheter

Välkommen in på Nöbbe gård. Vi kommer här att ge en översiktlig bild av interiören i de båda husens 21 lägenheter. Här finns ovanligt många spännande boendemöjligheter för de flesta behov: från trerummare på 84 m2 i ett plan till rymliga radhusliknande lägenheter på 141 m2 i tre plan. Mer detaljerad information finns i planritningar och rumsbeskrivningar.

Mangårdsbyggnaden

Vi börjar vår rundtur i mangårdsbyggnaden, där de två lägenheterna på 155 respektive 161 m2 ger en försmak av vad som väntar. Hallen tar emot med grå klinker, klädförvaring med skjutdörrar och dimbara spotar i taket.

Intrycket när vi kommer vidare in i lägenheterna är ljust och inbjudande med trestavs vit mattlackad askparkett, öppen planlösning i köket, härliga sociala ytor och utgång till uteplatsen, trädgården och poolområdet.

Mangårdsbyggnaden är nyrenoverad, men möjligheter till kundanpassning finns om det är något ni skulle vilja ändra på. Tala med våra mäklare på Hettinger om vilka tillvalsmöjligheter som finns.

Ladugårdsbyggnaden

I det stora och nybyggda huset finns 19 lägenheter från 84 till 141 m2 samt hiss. Interiört väntar ljusa och genomgående planlösningar med utsikter åt såväl innergården som fälten.

Gavelbyggnaderna består till största delen av sex radhusliknande lägenheter i tre våningsplan, där de översta är mezzaninplan, dvs öppna loft med härlig rymd och kontakt ner till våningsplanet under.

Lägenheter i upp till tre plan

I mellanbyggnaden utgörs entréplanet av tre genomgående enplanslägenheter. Över dessa återkommer radhuskonceptet med fyra etagelägenheter i tre plan, varav det översta planet även här är ett mezzaninplan.

På Nöbbe gård erbjuds helt enkelt många spännande möjligheter att skapa ett hem med en egen prägel. Oavsett vad du väljer blir det ett boende med lite extra guldkant.

Kontakt

Dan Eliasson

Fastighetsmäklare på Hettinger

Telefonnummer 0708-18 12 00
Mail dan@hettinger.se

Anna Eriksson

Fastighetsmäklare på Hettinger

Telefonnummer 0732-39 99 00
Mail anna@hettinger.se

Kök

Köksutrustningen är densamma i såväl mangårdsbyggnaden som ladugårdsbyggnaden; vita luckor, grå bänkskiva av laminat som standard och möjlighet att välja stenskiva om man så önskar.

Samtliga maskiner är i rostfritt från Siemens: inbyggd ugn och mikro, spis med induktionshäll, fläkt, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys.

Bad och tvätt

Den ljusa och stilrena bad- och tvättavdelningen har grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Vidare finns här golvstående wc-stol från Ifö, tvättställ, kommod och spegelskåp, handduktstork samt en rak duschhörna i klarglas. Tvättavdelningen består av tvättmaskin och torktumlare från Siemens med en grå arbetsbänk ovanpå samt möjlighet att välja till ett överskåp.

Intresseanmälan

Hettinger behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga när du anmäler dig som intressent hos oss. Har du några funderingar eller frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss.